GIS 2014: designerul Mihai Popescu prezintă proiectul Biutiful

În perioada 7-8 aprilie 2014, la București va avea loc cea de-a patra edițite a Expoconferinței Internaționale de Arhitectură GIS, în cadrul căreia Mihai Popescu (Twins Design), unul dintre cei mai activi designeri ai momentului, va prezenta proiectul Biutiful.

Mihai Popescu

Un local din Centrul Vechi al capitalei, ce  reinterpretează, într-o notă contemporană, cultura pub-ului, împletind tradiţionalul cu modernul și „ieftinul” cu preţiosul.

fotografie2

Interiorul este evidențiat prin mobilierul unic, precum butoaiele Jack Daniels, cisternele de bere „custom-made” în Cehia, canapelele Chesterfield, pardoseala care combină dale pictate – importate din Ungaria, sau cele câteva scaune realizate de arhitectul Friso Kramer în 1961, care au fost achiziționate de la o școală din Amsterdam, acesta fiind cel mai răspândit model de scaun studențesc din Olanda.

Biutiful 2

Proiectul Biutiful by Fratelli a câștigat în anul 2013, la „Gala premiilor Food&Bar”, premiul I la categoriile „Cel mai bun club” și „Cel mai bun Pub/Bar”, și a fost finalist în cadrul Restaurant and Bar Design Awards 2013.

Alături de Mihai Popescu, la GIS 2014 vor participa arhitecți și designeri care au semnat interioare premiate în ultimul an și câștigători ai concursurilor internaționale la secțiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidențial, sport, băi și multe altele.

Invitat special al evenimentului este David Kohn, director al biroului de arhitectură şi urbanism David Kohn Architects (DKA), cu sediul la Londra. La GIS 2014 va prezenta proiectul de renovare a unui apartament de pe Carrer Avinyó în Cartierul Gotic din Barcelona, cu care a câștigat “World Interior of the Year” la Inside Festival din Singapore.

DKA_133_IMJHB_06_450tall

DKA_133_IMJHB_05_450tall

GIS – Expoconferința de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier și Iluminat – face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, LAUD, RIFF și CONTRACTOR.

Structura evenimentului: expoconferință – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziție tematică
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România
Sponsori: ABB, BASF

www.iegis.ro

1