Democrația sună bine! @ Halele Carol

Șase trupe și opt DJi s-au alăturat, până acum, inițiativei Contează! Votează! – un proiect independent care încurajează și promovează participarea tinerilor la vot. Provocarea lansată e simplă și de ecou: pe 8 noiembrie, de la ora 17, la Halele Carol*, toți cei care dovedesc că au votat pe 2 noiembrie, în primul tur al alegerilor prezidențiale, se bucură de un concert gratuit.

Inițiativa este civică și apolitică, nepartizană și non-profit, după cum declară chiar organizatorii pe pagina de Facebook a inițiativei: ”Nu-ți spunem cu cine să votezi, îți spunem doar că este important să o faci!”.

Conteaza Voteaza
Accesul politicienilor, agitatorilor sau activiștilor de partid va fi interzis în spațiul de desfășurare a evenimentului, interdicție valabilă și pentru orice fel de materiale electorale. Intrarea în spațiul de evenimente se face strict prin prezentarea cărții de identitate sau a cărții de alegător validate cu stickerele oficiale din secțiile de votare.

Ideea evenimentului a pornit în urma unor discuții între echipa de profesioniști în evenimente și logistică pentru evenimente Expirat LIVEPRO, artiști vizuali, jurnaliști, DJ de radio şi oameni de comunicare. Printre partenerii care au îmbrățișat ideea se numără, printre alții, platformele Cooperativa Urbană, Mixtopia, Getlokal, Revista de Povestiri, Bookaholic, PamPam și The Pole Society.

Lista confirmărilor de până acum include trupele: Robin and the Backstabbers, Luna Amară, R.O.A., ZOB, Toulouse Lautrec, Agora, dar și DJii: UNU’, NotSoCommonDj, Bully, Hefe, The Basstard, Alt Om, Zabriskie, U.N.I.O.N. și Babel. MC-ul evenimentului este Bogdan Șerban.
Suportul vizual a fost asigurat de Ortaku și Argo Media.

Pentru mai multe informații accesați:

conteazavoteaza.info /  FB conteazavoteaza

* „Halele Carol“ reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spații industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper în centru cultural și de evenimente, inițiat de Zeppelin împreună cu Eurodite. Fiecare participant la evenimentele găzduite de Halele Carol devine, automat, și susținător direct al proiectului de reconversie. / FB page

Sari la conținut