Geberit

Construct Week Brasov 2011

Construct Week Brasov 2011: Concursuri de arhitectura vs. licitatii publice

ABplus Events, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Brasov-Harghita-Covasna, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Registrul Urbanistilor din Romania va invita pe 26 mai la Conferinta Regionala de Arhitectura si Urbanism din cadrul Forumului Regional in Constructii Construct Week Brasov 2011.

Tema conferintei: Concursuri de arhitectura vs. licitatii publice.

Evenimentul se adreseaza arhitectilor, urbanistilor, reprezentantilor mediului universitar si ai administratiei publice locale din centrul tarii.

Conferinta de ARHITECTURA si URBANISM este moderata de domnul Arh. Nicolae TARIC, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Brasov-Harghita-Covasna.

Invitati:  Urb. Pietro ELISEI, Italia; Arh. Tiberiu FLORESCU, Decanul Facultatii de Urbanism din Bucuresti; Arh. Johannes BERTLEFF, Vicepresedinte Ordinul Arhitectilor din Romania; Arh. Rudolf GRAEF, Vicepresedinte Ordinul Arhitectilor din Romania.

Programul complet si lista invitatilor pe www.constructweek-brasov.ro.
Pana pe 20 mai accesul membrilor OAR si RUR, precum si al invitatilor MDRT este gratuit, in limita locurilor disponibile.
Inscrieri pe: www.constructweek-brasov.ro

Partener Oficial: Saint-Gobain

Parteneri: Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Isover, Saint-Gobain Rigips, Adeplast, Dexion
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania, Ministerul Dezvoltarii Regionale si  Turismului, Registrul Urbanistilor din Romania

Parteneri de comunicare: ConstructionNews.ro, Zeppelin

Parteneri media: Arhitext, Bicau

Sari la conținut