Concurs de arhitectura si peisagistica pentru Centrul Tehnic Titu

Renault Technologie Roumanie (RTR) lanseaza un concurs de arhitectura si peisagistica pentru amenajarea zonei de intrare din Centrul Tehnic Titu. Concursul este destinat studentilor si tinerilor absolventi, pana in 30 de ani, ai facultatilor de profil (arhitectura si/sau peisagistica).

Concurentii pot participa individual sau in echipe formate din maxim 3 membri. Ei au la dispozitie o tema, un fisier autocad al zonei de amenajat si o luna pentru a realiza un proiect de amenajare.

Lucrarile vor fi jurizate tinand cont de calitatea demersului de arhitectural/peisagistic, adecvare la tema data, originalitate, functionalitate, modul de prezentare, integrarea elementelor functionale si a celor artistice, dar si de durabilitate sau de costuri de punere in practica si de intretinere.

Castigatorii vor avea posibilitatea de a participa la punerea in practica a proiectului la Centrul Tehnic Titu, alaturi de echipa RTR. In plus, pentru locul I, premiul este de 2100 euro net, pentru echipa, o excursie 2 zile la Salonul International de Mobila de la Milano si un abonament la revista Arhitectura pentru fiecare membru al echipei. Locurile II si III vor castiga cate 1500 euro si, respectiv, 900 de euro net si 1 abonament/persoana la revista Arhitectura.

Termen de predare: 26 martie 2010
Pentru detalii, consultati site-ul http://www.renault-technologie-roumanie.com.
Proiect sprijinit de revista Arhitectura.

Sari la conținut