Concurs #16 Zeppelin / Spațiul de lucru

și un scaun premiu oferit de Chairry

Nimeni nu cunoaște mai bine dramatismul relației cu spațiul de lucru decât un architect sau designer. Propriul său laborator, numit atât de banal și insuficient „birou“, e adesea imaginat sau descris în sintagme romanțios-rizibile precum creuzetul ideilor, epicentrul creației, athanorul sinapselor etc. Realitatea e, firește, telurică, aici conviețuind, anarhic sau democratic, ideile briliante cu sâcâielile zilnice, momentele cele mai înălțătoare cu facturi, telefoane, urgențe și corespondențe, plus mici tabieturi, cafele, ceaiuri, țigări fine și, firește, revistele Zeppelin…

Amenajarea unui astfel de spațiu – expus permanent intemperiilor interioare – e o veritabilă probă de creativitate, un fin dozaj de ingeniozitate și realism.

 

Spatiul-de-lucru_web_600x300px

Noul nostru concurs, adresat arhitecților și designerilor de interior (individual sau în echipă) are ca subiect acest teritoriu: vrem să vedem soluții creative pentru spații de lucru – fie pro domo (propriul birou), fie amenajate pentru clienți. Puteți înscrie până la trei propuneri (fotografii însoțite de scurte descrieri) de proiecte realizate* de voi. Premiul cel mare e oferit de prietenii de la Chairry**, care-au pus la bătaie un minunat scaun de birou – SO 104.

Așteptăm propunerile voastre la adresa comunicare@zeppelin-magazine.net –termen limită 24 martie ora 16. Ne așteptăm să fiți, ca de obicei, la înălțime!

* Sunt eligibile doar proiectele proprii. În mod evident, pozele de pe net, fără maternitate și paternitate legitimă, nu pot participa.

** Cu această ocazie, vă încurajăm să testați online, pentru proiectele voastre, Biblioteca 3D meșterită de prietenii noștri, aici: chairry.net/biblioteca_3d.php

Sari la conținut