Concurs #12 Zeppelin: Locuri de stat împreuna

ddl. predare: 17* 18 iunie 2013

Pâna acum, cel mai popular articol de pe pagina noastra de Facebook este anuntul rezultatelor concursului de fotografie Ora Ceaiului, organizat anul trecut în parteneriat cu Sensio Mobili, care oferise câstigatorului marelui premiu un balansoar adus de la Milano Design Week 2012. Am hotarât sa reiteram frumoasa experienta, cu un plus de rigoare si o tentatie pe masura, mai consistenta. De data aceasta, concursul nu mai e adresat fotografilor, ci arhitectilor si designerilor (precum si studentilor în ani terminali ai acestor discipline) care au realizat un loc public placut, în care oamenii se întâlnesc si se simt bine. Asadar, subiectul concursului nu mai e o imagine, ca pâna acum, ci un spatiu real al carui autor sunt chiar participantii.

Daca în ultimele 12 luni ati amenajat un loc public interior – bar, cafenea, restaurant, lounge – sau exterior – terasa, piata sau scuar, parc etc- trimiteti-ne informatii despre el. Nu conteaza daca locul e mare sau mic, important e sa fie public si finalizat sau aproape de finalizare.  
Juriul redactiei Zeppelin va premia 1-3 proiecte si le va publica în editia iulie-august a revistei, iar Sensio Mobili va oferi câstigatorului premiului I o creatie adusa de la la Milano Design Week 2013: setul JO – doua fotolii si o masa de la Alma Design, opera a designerului italian Mario Mazzer.

Fotoliile sunt realizate din polietilena, fiind utilizabile în egala masura pentru interior si exterior. Spatarul si sezutul pot fi de aceeasi culoare sau bicolore, la alegerea fericitului câstigator (culori disponibile – antracit, alb, galben, rosu, nisip sau verde.)

redarea se va face on-line. Puneti într-un folder cca 10 fotografii hi-res, un plan-doua si un fisier text care sa contina câteva cuvinte despre lucrare si credite minimale (numele si datele de contact ale autorilor si biroului – daca e cazul, adresa, beneficiar, colaboratori, perioada de realizare). Faceti o arhiva si trimiteti link-ul la adresa comunicare@zeppelin-magazine.net  

La aceeasi adresa ne puteti adresa întrebari sau informatii suplimentare. Termenul-limita de predare este 17* 18 iunie ora 14. Ne asteptam sa fiti, ca de obicei, la înaltime!

 * pentru ca multe propuneri au sosit pe ultima suta de metri, unele chiar incomplete, iar unii concurenti ne-au rugat sa acceptam o mica intarziere, am prelungit cu o zi termenul de predare – pana miercuri, 18 iunie, ora 14! Succes!

Sari la conținut