Made Expo

Cevisama 2008

DELTA DESIGN va invita sa faceti o incursiune in lumea magica a reputatului targ spaniol: Cevisama 2008

PAMESA – ambiente exlusive, singulare, avangardiste

Noile colectii de placi prezentate de Pamesa sunt rezultatul unor constante cercetari in domeniul inovatiei, calitatii si design-ului: o fuziune intre noutati estetice si tehnici avangardiste.
Colectiile prêt-a-porter din gama “Catwalk” si-au gasit inspiratia in tendintele modei, asa cum este ea perceputa in 4 colturi diferite ale lumii:

RUE CHAMBON  poarta amprenta batranului Paris, busola modei europene si chintesenta conceptului de “chic”; rezultatul este o colectie plina de sarm: suprafete lacuite, stralucitoare, pe suportul unei palete de culori ce poate fi regasita in machiajul manechinelor de pe catwalk.

Colectia VIA VENETTO este inspirata din estetica italiana clasica si de dragostea profunda a italienilor pentru lux si design; placile orizontale sunt un amestec subtil al imitatiilor de materiale, cu proprietati estetice si tactile.

Colectia GINZA reprezinta rafinamentul si minimalismul oriental; pentru cei indragostiti de Tokio, Pamesa a lansat o serie monocromatica, pusa in valoare de reflexe metalice sau umbre perlate de pasteluri.

MADISON propune ambiente bazate pe simplitatea americana, inspirata de notiunea de confort si de ipostazele sublime ale naturii.

PAMESA si AGATHA RUIZ DE LA PRADA

Agatha Ruiz de la Prada este un personaj pe care cu greu ai putea sa-l treci cu vederea. Geniul ei creativ acopera domeniul modei, lumea papetariei si design-ul interior, impregnand totul cu personalitatea sa eferverscenta.
In aceasta editie a targului Cevisama, Pamesa a profitat din plin de optimismul contagios al creatoarei spaniole, lansand o colectie plina de atitudine: placi ceramice in pasta alba, de dimensiuni 25×50 cm, ce exprima savoarea unui stil unic de a percepe lumea modei.
Umorul, culoarea si exuberanta sunt cele trei componente ce stau la baza noii colectii de placi ceramice si obiecte sanitare. Agatha Ruiz de la Prada propune o intoarcere la desenele in acuarela, pictate stangaci si naiv, supravegheate de ochiul curios al unui copil ce descopera lumea: flori, inimi, soare, stele si buline in culori pline de viata: fucsia, galben, turcoaz, portocaliu, fistic…
Un adevarat regal de forme si culori!

1