Case pasive – 25-27 februarie / Stuttgart, Germania

Cel mai mare targ pentru case pasive din Europa, Cep® Clean Energy & Passivehouse 2010, acorda o importanta semnificativa caselor pasive. In spatiul expozitional delimitat separat pentru case pasive, vizitatorii pot gasi informatii din toate domeniile care trateaza acest subiect.


In cadrul targului vor avea loc mai multe conferinte unde participantii pot schimba experiente legate de ultimele dezvoltari din industrie. Targul nu este dedicat in mod exclusiv caselor pasive, ci si altor teme precum optimizarea energetica a constructiilor si renovarii. Se va dezbate o gama mai larga de subiecte precum energia fotovoltaica, energia solar – termala, energia geotermala, pompe de caldura, cogenerarea, biomasa, energia obtinuta din lemn si serviciile energetice. Un element de referinta va fi forumul de energie si solar unde experti vor da informatii legate de diferite teme si vor instala module de energie solara la fata locului.
Forumul expozantilor ofera pe langa programul complex al conferintelor, informatii complete cu liber acces, pe tema constructiilor si renovarii. 
www.cep-expo.de

Sari la conținut