Burse de cercetare in Norvegia

Studentii doctoranzi si tinerii cercetatori din Romania si Republica Moldova  pot aplica acum pentru obtinerea unui grant pentru efectuarea unui stagiu de cercetare in Norvegia, in cadrul programului YGGDRASIL.
Programul acopera toate ariile de studiu/cercetare. Studentii doctoranzi si tinerii cercetatori afiliati unei institutii de invatamant superior sau institut de cercetare pot efectua stagii cu o perioada cuprinsa intre 1 luna si 10 luni, in anul academic 2011/2012, cu o bursa individuala de aproximativ 1.500 euro/ luna.

Termenul limita pentru inscriere este 16 februarie 2011, pentru stagii care incep cel mai devreme in toamna anului 2011. Aplicatiile trebuie trimise prin intermediul sistemului electronic, urmand ca rezultatele sa fie comunicate direct beneficiarilor in luna aprilie.

Lansat de Institutul de Cercetare din Norvegia, programul de mobilitate Yggdrasil are ca scop tranformarea Norvegiei intr-o destinatie de cercetare atractiva pentru studenti doctoranzi din toate domeniile.
Pentru mai multe detalii referitoare la acest program sau pentru inscrierea in program, va rugam sa vizitati www.rcn.no

Photo Credit: Christian L. Elgvin/ tinagent.com

Detalii de contact:
Institutul de Cercetare din Norvegia
Tel: +47 22 03 70 00
Email: post@rcn.no

1