Rockwool - fabricat in Romania

burn Residency Showcase @ Halele Carol

Au fost sute. Au mai rămas 5.
Ei sunt DJ-ii români care au ajuns în finala burn Residency. Ei sunt superstarurile de care lumea nu a auzit încă. Și sunt gata să își măsoare puterile vineri, 15 mai, începând cu ora 22:00, la Halele Carol din Capitală, într-o seară specială de showcase. Invitatul special al serii va fi Osunlade.

finalisti burn Residency

Ajuns deja la cea de-a 4-a ediție, burn Residency este în prezent cea mai mare competiție de DJ dedicată în întregime descoperirii și creșterii tinerelor talente în materie de muzică electronică. Kurtis Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și MystikVybe sunt cei cinci DJ români care s-au calificat în cursa pentru premiul cel mare și care sunt invitați să mixeze în cadrul burn Residency Showcase, pe 15 mai, la Halele Carol (Str. Dr. Constantin Istrati nr. 1 – vis a vis de Autogara Filaret, lângă Parcul Carol I, București)

După ce vor încălzi scena din Capitală, mixurile celor 5 finaliști vor ajunge direct pe frecvențele Radio Sonica din Ibiza. De aici, juriul internațional va hotărî cine va fi DJ-ul român care își merită rezidența în insula muzicii electronice. El va avea drept mentori unii dintre cei mai mari DJ de muzică electronică, Pete Tong și Carl Cox, în bootcamp-ul de pe insulă, având șansa să devină următorul superstar din Ibiza care va câștiga marele premiu de 100.000 euro.

Osunlade vine la București să mixeze alături de cei 5 finaliști

Invitatul special al serii de vineri de la Halele Carol va fi preotul hirotonisit al religiei africane Ifá, OSUNLADE, care își va face auzită spiritualitatea prin percuția tribală și chiar influențele latine și braziliene ale muzicii sale.

 

Lineup-ul va fi completat de câștigătorul ediției locale burn Residency 2014, BOg, si de Fouchat.

Ascultă mixurile celor 5 finaliști aici:

Kurtiss Kromm

Mihai Vladu

Sevenego

Diego_ro

MystikVybe

Mai multe informații despre artiști, dar și despre cum puteți intra în posesia invitațiilor, le puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului – aici.

 burn residency 2015 KV_P_2

burn energy susține muzica electronică avangardistă. Suntem în continuă căutare de noi talente și noi mijloace de expresie, alături de genurile muzicale progresive și creative, oriunde s-ar afla ele. Nu suntem avocații nișelor și nici judecătorii mainstream-ului, întrucât creativitatea nu cunoaște limite, reguli și bariere. 

Halele Carol reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spații industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper în centru cultural și de evenimente, inițiat de Zeppelin și Eurodite. Fiecare participant la evenimentele găzduite de Halele Carol devine automat și susținător direct al proiectului de reconversie. Informații utile privind accesul etc – aici

 

Sari la conținut