Rockwool - fabricat in Romania

Austrian Hours@ Green Hours, editia a III-a

Forumul Cultural Austriac in parteneriat cu Green Hours 22 Club Jazz Cafe continua si in acest an seria concertelor de jazz sustinute de artisti austrieci. Sunt programate cinci concerte, care se vor derula in intervalul lunilor ianuarie – martie la Green Hours 22 Club Jazz Cafe, Bucuresti Calea Victoriei 120 incepand cu ora 21. Si in acest an formatiile prezente au fost selectate in asa fel ca ele sa prezinte o imagine cat mai complete a scenei de jazz din Austria. Pretul unui bilet este de 15 RON daca biletul este cumparat in avans, in ziua concertului el costa 20 RON. Biletele se gasesc la Green Hours 22 Club Jazz Cafe, telefon 0788 452 485. Sponsori Epamedia, Austrian Airlines.

Fratii Pichler´Bros deschid seria de concerte in 26 ianuarie prezentand compozitii proprii pentru voce, contrabas, percutie si banjo. Ei au mai concertat in cadrul Austrian Hours @ Green Hours alaturi de chitaristul Wolfgang Muthspiel in 2011. 
 
 
Concertul din 9 februarie sustinut de formatia Talltones ne invita la o plimbare destinsa cu inflexiuni de pop prin lumea plina de surprize a jazz-ului. Klaus Paier si Asja Valcic isi vor prezenta programul A deux pentru violoncel si acordeon in cadrul concertului din data de 23 februarie. 
 
Martin Gasselsberger Trio, care concerteaza pe 8 martie propun publicului un program caracterizat pe de o parte de un sound seren si destins pe de alta parte de un inalt grad de improvizatie, impresionant prin acuratete si inventivitate. Concertul de inchidere sustinut de formatia Quadrat:sch in 15 martie ne ofera o incursiune inedita intr-un univers sonor cu totual aparte, interpretand jazz la tambal, titera, chitara si contrabas.
Sari la conținut