ATELIERE CIVICE. Resurse pentru regenerare comunitară

ATELIERE CIVICE: Resurse pentru regenerare comunitară este un model de colaborare între cetăţeni şi specialişti în domenii urbane. Proiectul dezvoltă instrumente de planificare colaborativă şi implicare civică pentru co-producerea oraşului.

Ediţia din 2018 a proiectului ATELIERE CIVICE: Resurse pentru regenerare comunitară s-a desfăşurat între septembrie şi noiembrie 2018 şi a implicat membri ai Grupurilor Floreasca Civică şi Kiseleff. Împreună cu arhitecţi, peisagişti şi organizatori comunitari, membrii celor 2 grupuri au cartografiat problemele locale şi au încercat să idenfifice soluţii pentru o viaţă mai bună pentru comunităţile din care fac parte.

Evenimentul de final al proiectului va avea loc marţi, 27 noiembrie 2018, ora 18:00 @ La Firul Ierbii – Splaiul Unirii nr. 160B (colţ cu Blvd. Abatorului).

În cadrul evenimentului se va lansa setul de fişe, dezvoltate în urma Atelierelor Civice, cu informaţii şi sfaturi utile pentru cetăţenii implicaţi în viaţa oraşului.

Invitaţi:
CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică
Fundația Comunitară București
AsoP, Filiala Teritorială București – Ilfov
Ordinul Arhitecților București
Urboteca
La Firul Ierbii
Grupul de Iniţiativă Civică Floreasca Civica
Grupul de Initiativa Civica Kiseleff
Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei
Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu

ATELIERE CIVICE: Resurse pentru regenerare comunitară este un proiect coordonat de studioBASAR şi co-finanţat de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul Arhitecturii.
Parteneri: Fundația Comunitară București, AsoP, Filiala Teritorială București – Ilfov.

*Fb event

1