Dyson Airblade

Apel înscrieri: Noaptea Studiourilor de Arhitectură – Romanian Design Week 2020

Noaptea Studiourilor de Arhitectură revine în programul Romanian Design Week, cu ocazia celei de-a opta ediții a festivalului.
Evenimentul este programat pe 21 mai 2020, când agențiile și studiourile de arhitectură din București invită publicul larg să le treacă pragul pentru a le cunoaște poveștile și a le privi mai îndeaproape activitatea într-un cadru informal și relaxat.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură face parte dintr-o nouă categorie a festivalului RDW, Professionals – bringing together the industries that build Romania, care reunește evenimentele dedicate profesioniștilor în design, arhitectură sau modă, dar și proiecții de filme de specialitate.

Apelul e adresat doar studiourilor de arhitectură din București.

Înscrierea ȋn cadrul Nopții Studiourilor de Arhitectură se face până la data de 11 martie 2020 prin completarea acestui formular .

Toate detaliile privind înscrierea pot fi citite în Regulament.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week s-a impus în cele șapte ediții de până acum ca fiind cel mai important festival multidisciplinar din România – o radiografie a stadiului actual de dezvoltare a designului și a industriilor creative: arhitectură, urbanism, design de interior, design grafic, ilustrație, design vestimentar, design de obiect sau a altor inițiative sau proiecte care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul.

 

Articole conexe:

MNAR Inspiră – Concurs de idei în cadrul Romanian Design Week 2020

Romanian Design Week 2020 va avea ca temă SCHIMBAREA

1