(a) Imprimarea în formate mari nu a fost niciodată mai ușoară. Află care este plotterul Canon potrivit afacerii tale.

Ești interesat de achiziția unui plotter sau poate vrei să obții mai mult de la cel pe care îl ai deja? Atunci nu rata webinarul exclusiv powered by Canon, ce are loc pe 11 mai, ora 12:00, pentru a vedea în acțiune cele mai performante plottere din seria imagePROGRAF TM. Sesiunea de 45 de minute este găzduită de Oleksandr Makovsky, Canon CEE Product Manager.
Webinarul interactiv prezintă mai multe detalii despre tehnologiile de top dezvoltate de Canon și include o demonstrație live, cu sfaturi practice despre cum să imprimi rapid și economic, fără compromisuri. Vei putea afla detalii și despre sistemul Canon eService, un plan unic de servicii pay-per-print pentru managementul imprimantelor de format mare. Printre multele facilități, acest serviciu include monitorizarea dispozitivului de la distanță (prin cloud), service și operațiuni de mentenanță de rutină.

Webinarul se desfașoară în limba engleză, marți, 11 mai 2021, între 12:00 și 12:45. Înscrie-te aici pentru a fi notificat! Nu rata ocazia de a adresa live întrebările tale și de a identifica alături de specialisti plotterul perfect pentru afacerea ta.

Seria de plottere Canon imagePROGRAF TM a fost gândită să oferă materiale de o calitate deosebită, chiar şi în modul rapid, cu un consum foarte mic de cerneală, indiferent de volumul de imprimate. Aceste plottere sunt perfecte și pentru birourile mici, cu spațiu limitat, având un design compact, ce permite instalarea lângă perete, fiind și cu 60% mai silențioase. Ele permit o imprimarea mai simplă ca niciodată, datorită meniului cu setări preînregistrate, și sunt dotate cu rezerve de cerneală suplimentare, permiţând înlocuirea rezervelor în timpul imprimării, fără perioade de indisponibilitate. În plus, pot fi îmbunătățite și folosite oricând ca MFP. Ai de ales între două opţiuni: un scaner L36ei/L24ei entry level sau un scaner T36 avansat.

 

Webinar-Plotter_Canon

Sari la conținut