(a) Detaliile care asigură casei tale confortul dorit

Acum că se apropie iarna, parcă deja îți imaginezi cum vei privi vremea mohorâtă de afară din confortul casei tale. Acolo unde este cald și bine, temperatura este reglată după placul tău și totul este așa cum ai visat.

Acum încearcă să îți imaginezi cum te-ai simți dacă tot acest confort ar dispărea în cel mai nepotrivit moment. Atunci când este foarte frig sau când petreci alături de familie de sărbători. Probabil că îți spui că nu are cum să se întâmple asta pentru că ți-ai luat toate măsurile de precauție. Centrala este bună, toată instalația a fost verificată, toate lucrurile sunt în parametri normali.

Dar știi că, uneori, cele mai mici detalii pot provoca cele mai mari probleme? Producătorii de centrale recomandă instalarea unui filtru care previne ca impuritățile metalice din instalația de încălzire să ajungă în centrală și să provoace pagube. Gândește-te că funcționează exact ca filtrul de combustibil de la mașina ta. O piesă mică și care nu este costisitoare permite întregului motor să funcționeze în parametri normali.

 

Filtrele din seria TM-MAG de la Tiemme au fost proiectate și apoi testate îndelung tocmai pentru ca tu să poți să te bucuri de confortul oferit de centrala termică.

 

 

Toate impuritățile și particulele care înainte se plimbau prin instalația ta de încălzire și, implicit, și prin centrală acum sunt colectate în aceste filtre cu ajutorul magneților de neodim și a cartușelor de filtrare, care ulterior pot fi curățate într-un mod foarte simplu.

 

 

Mai mult, și filtrele TM-MAG, ca toate produsele Tiemme, sunt proiectate, fabricate și testate doar în Italia, întreg ciclul de producție, de la design la producție aflându-se aici. Asta înseamnă calitate garantată și respectarea celor mai stricte standarde europene.

 

 

Abia acum când te-ai ocupat de toate detaliile, poți sta cu adevărat liniștit și te poți bucura de tot confortul casei tale.

tiemme.com/rom