concert regal caritabil - top

revistă online
ISSN 3008-2986 ISSN-L 2069-721X

(a) Geberit WC System. Tehnologie de spălare și ceramică în armonie perfectă

De decenii, Geberit a optimizat întregul circuit de apă, de la rezervor la WC și până la țeava de evacuare. În acest scop, compania dezvoltă soluții inovatoare și produse de ultimă generație.
Cu toate acestea, Geberit WC System cu sistem de instalare Duofix, rezervor încastrat, clapeta de acționare a spălării Sigma70 și vasul WC Acanto este mai mult decât o sumă a produselor individuale. Cea mai bună performanță este atinsă de aceste elemente, coordonate în mod optim, acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde atât pentru instalatori cât și pentru utilizatorii finali ai băii.

 

380×240 Macheta draft

 

Cele mai importante avantaje sunt:

Performanța de spălare pană la 10 ori mai bună

Vasul de ceramică WC Acanto oferă performanţe remarcabile de spălare în combinaţie cu rezervorul încastrat Geberit, care se potriveşte în mod optim. În plus, acest sistem de WC depăşeşte cerinţele legale pentru vase WC de până la 10 ori mai bună, datorită unor caracteristici precum forma ceramică optimizată, precizia şi ghidarea puternică a apei de spălare.

 

 

Design imbunătățit

Privită din exterior, forma subțire și închisă a WC-ului suspendat Geberit Acanto este impresionantă. Noul vas WC are un aspect atemporal și se potrivește cu diferite stiluri de baie.

Libertatea totală a designului se aplică alegerii clapetei de acționare potrivite. Rezervoarele pot fi combinate cu toate clapetele de acționare Sigma. Varietatea de modele, materiale și culori satisface dorința de individualitate în baie. Gama se mândrește cu o nouă versiune a clapetei de acționare Sigma70. Această piesă cu design inovator are o mecanică de precizie funcțională, precum culori și materiale moderne. Designul său minimalist, plutitor, reprezintă cele mai înalte standarde estetice. Geberit_WC-System_Design variety_1x1

Pur și simplu curat

Cu designul său fără margine și tehnologia TurboFlush îmbunătățită, noul WC suspendat Geberit Acanto este deja ușor de curățat. Cu toate acestea, la curățare, suprafața joacă, de asemenea, un rol important: cu cât este mai netedă, cu atât este mai ușor de curățat. Prin urmare, Geberit oferă acum opțiunea de WC suspendat Acanto complet cu glazura KeraTect pentru a se asigura că ceramica este protejată pentru mulți ani de acum înainte. Prin crearea unei suprafețe practic neporoase și extrem de netede, WC-ul poate fi curățat cu maximă eficiență și ușurință.

Dar pentru o igienă maximă sub și în jurul vasului WC-ului, acesta are o funcție de eliberare rapidă. Colacul și capacul WC-ului pot fi îndepărtate și prinse la loc cu ușurință printr-o singură mișcare. Pur și simplu deschideți inelul vasului WC și capacul la 90 de grade și scoateți-le. Odată îndepărtate, ceramica WC și colacul WC pot fi curățate foarte ușor.

 

2907214-2023-wc-category-wc-acanto-quickrelease-cleaning-hand-sigma70-redgold-16-9

 

Instalare cu 40% mai rapidă

Ca parte a procesului de reproiectare, dezvoltatorii au echipat WC-ul suspendat Geberit Acanto cu tehnologia de instalare Easy Fast Fixing 3 (EEF3). Cu noul sistem de fixare, instalarea ceramicii este și mai ușoară decât înainte. Tehnologia EFF3 este utilizată acum la WC-ul suspendat Acanto cu un suport de montare din oțel, care este vopsit în albastru ca și elementele de instalare Geberit Duofix și premontat în ceramică în fabrică. Cele două angrenaje EFF3 sunt conectate ferm la suportul de montare.

Disponibilitate garantată a pieselor de schimb timp de 50 de ani

Sistemul WC Geberit este proiectat pentru zeci de ani de utilizare și poate fi întreținut fără probleme. Bucurați-vă de disponibilitatea pieselor de schimb timp de 50 de ani pentru toate piesele mecanice înlocuibile ale rezervorului ascuns și ale plăcii de acționare. Sunt excluse doar unele funcționalități specifice ale produselor electronice (de exemplu, DuoFresh).

In concluzie, Geberit WC System iese în evidență prin produsele sale durabile, instalarea rapidă și sigură, disponibilitate a pieselor de schimb pentru decenii, performanța de spălare remarcabilă și curățarea ușoară. Coordonarea optimă a rezervorului încastrat, clapetei de acționare a spălării și a valvei de golire tip 212 cu noul vas WC Acanto oferă o serie de avantaje pentru specialiștii în instalații și pentru clienții finali.

Mai multe detalii despre sistemul WC System găsiți pe Sistem WC pentru un vas WC curat | Geberit.ro.

Sari la conținut