Rockwool - fabricat in Romania

757 books & magazines – Targ de carte de arhitectura, arta & design

Pe 18 aprilie, la orele 19.00 criticul de arhitectura si directorul revistei Arhitectura, Constatin Goagea va vorbi despre cele mai neconventionale si inovatoare materiale si tehnologii folosite astazi in arhitectura fatadelor, despre felul in care proiectarea corecta a fatadei inseamna folosirea responsabila a energiei in interiorul cladirii si despre interactiunea dintre design, tehnologie si confort.

Discursul sau porneste de la doua prestigioase publicatii ale editurii elvetiene Birhauser realizate in colaborare cu Detail – Building skins si Climate Design. Solutions for buidings that can do more with less technology – pe care le veti putea rasfoi si achizitiona la acest targ.
KLUDIstudio defineste un concept nou in pesajul concept store-urilor romanesti, realizand un mediu destinat intalnirilor intre specialistii in arhitectura si design, propunand un spatiu de tip lounge care doreste sa gazduiasca in viitor o serie de evenimente culturale si profesionale.
Carturesti este un librarie concept ce se defineste prin dichisul selectiei de carte, ceai, muzica, arta, film si accesorii. In ultimii opt ani, Carturesti a devenit in mod cert un nod central in infrastructura culturala autohtona, iar mobilitatea si deschiderea catre cele mai diverse proiecte culturale l-a adus cu cele 757 carti si reviste ale sale in spatiul rafinat al studioului Kludi.
Evenimentul 757 books & magazines este prezentat de KLUDI Romania. KLUDIstudio se afla pe Bld. Libertatii, nr. 10. Targul poate fi vizitat intre orele 11.00 – 21.00 si sunt invitati toti cei care vor sa descopere cele mai noi titluri din domeniu si sa profite de reduceri cu dichis.
Organizatori: KLUDIstudio si Carturesti
Concept eveniment: Studio Kim Bucsa Diaconu
Realizator: KLUDI Romania
Partener: Revista ARHITECTURA

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati:

Roxana Branza
KLUDIstudio
Bld. Libertatii, Nr. 10
0751 155 834

Luiza Zamora
Carturesti
Str. Arthur Verona, nr.13
0732 003 014

Sari la conținut