Dyson Airblade

EAST ACADEMY AWARDS – concurs de design pentru industria de producție publicitară

Arhitect Dorin Ștefan: “Trebuie să visăm, să povestim, să prelucrăm și, în final, să concretizăm!

Creativii, profesioniști sau nu, fie că sunt arhitecți, designeri, artiști plastici, graphic-designeri, creatori de modă sau numai deținători de idei geniale, nu își iau vacanță în această vară. Sunt invitați la manifestație împotriva poluării vizuale și a clișeelor. Așadar, #rezist se va transforma în #creez, mai ales că nu este pe degeba. Cinci premii a câte 1000 de euro sunt puse în joc de APIIP, singura asociație a profesioniștilor din industria de publicitate din România. Poate nu știați că APIIP există, chiar dacă ceea ce face se vede de cum scoți capul pe fereastră (a nu se înțelege: cablurile suspendate în copaci, tarabe înghesuite la intersecții sau aparatele de aer condiționat montate pe fațade, din care picură stropii blazării pe capetele încinse).

Membrii APIIP, actori importanți din industria de producție publicitară, doresc ceva proaspăt în estetica soluțiilor și, ca atare, și-au propus să încurajeze inovația și design-ul produselor folosite în industriile aplicate din advertising și publicitate.

EAST ACADEMY AWARDS (EAA) este un concurs de design pentru industria de producție publicitară, la care poate participa orice persoană fizică din România sau străinătate cu vârsta minimă de 18 ani.

Competiția implică cinci secțiuni: MATERIALE, ECHIPAMENTE, PRINT, SEMNALISTICĂ și RETAIL.
Pentru fiecare secțiune se va acorda câte un singur premiu. Premiile vor fi certificate de APIIP.

Înscrierea în concurs se face gratuit pe baza unui formular de înscriere. Fiecare participant poate înscrie în concurs un singur produs în nume propriu de persoană fizică, nu echipă, nu companii, nu instituții. În prima etapă, proiectele se trimit în format virtual sub formă de fișiere cel târziu până la data de 30 august.

Pe 31 august un juriu de specialiști (Dorin Ştefan, Ioana Ciolacu şi Constantin Goagea) va puncta toți concurenții înscriși.

dorin-ioana-constantin

Primii trei clasați ai fiecărei secțiuni se califică în finală. Aceștia vor pregăti proiectele și sub formă de machete fizice. Pe 25 septembrie un al doilea juriu independent va stabili câte un câștigător pentru fiecare sectiune, care va primi o diplomă, un trofeu și un premiu de 1.000 de Euro.

Și, până la urm㸠care ar fi soluția care ar rezolvă problema poluării vizuale a clădirilor și orașelor?  
Dorin Ștefan: “Realitatea augmentată”.

Creativi, Dorin Ștefan, alături de ceilalți membri ai juriului, Ioana Ciolacu şi Constantin Goagea, vă invită să vă înscrieți la Concursul EAST ACADEMY AWARDS până pe 30 august!

Intrați în competiție, aici: eastacademy.eu

1