Acasă

Zeppelin împreună cu Holcim România și principalele școlile de arhitectură lansează un concurs studențesc de idei dedicat locuințelor accesibile

Locuirea cu buget mediu și redus este o temă socială fundamentală. În România, din păcate, nu prea este și o temă arhitecturală în ochii autorităților și a majorității publicului. Arhitecții nu prea ajung să se implice în această problemă iar în consecință casele ieftine au de obicei un nivel tehnic precar, risipesc sau, dimpotrivă, nu accesează resurse, oferă o calitate a locuirii discutabilă, și creează probleme urbane, ecologice și sociale.
Lansăm concursul de față tocmai pentru că suntem convinși că, și în România, cu un buget rezonabil se pot construi case excelente.

05.09.2017

Lansare și conferință: Florian Stanciu/STARH -„2 case”

Dată: 05. octombrie 2017, orele: 13.30

Loc: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, Strada Academiei 18-20, Sala de Consiliu, etaj 1

13.09.2017

Anunț: Întrebări & răspunsuri

Având în vedere numărul considerabil de întrebări trimise pe adresa de e-mail a secretariatului concursului, a fost luată hotărârea de a răspunde acestora în două etape. Așadar, așteptăm în continuare întrebări până la data stabilită anterior (10.11.2017) pentru a reveni cu completările necesare la această primă sesiune de răspunsuri.