Newsletter zeppelin

email:

nume:

Noutati

promo
 

Serile Zeppelin #34 – Matthew Hilton / Flirt & design contemporan

Despre design se vorbeste, adesea, ca despre Don Juan, s-ar zice ca e pus sa cucereasca necontenit: cea mai cool, cea mai inovatoare solutie, cea mai la moda… Fericirea e intotdeauna mai tanara.

Invitatul serii, Matthew Hilton (UK) va va povesti despre noua sa cucerire, o fermecatoare relatie cu echilibrul si rafinamentul dincolo de excesele sezonului. Iata un designer mare care nu se sinchiseste de trend. Dupa o experinta intensa alaturi de Habitat si alte nume sonore in productia de mobilier, dupa etichete si cautari in (si dincolo de) tehnologie, Matthew Hilton vine azi cu cea mai noua aventura a sa: o colectie ca o opera de arta alaturi de compania De La Espada. Dedesubturile unei relatii creative, flirt cu ideile si alte pasaje picante de design. Nu puteti rata asta.

Mihai Gurei si Constantin Goagea vor pune intrebarile (lor) pe scena pentru Matthew Hilton. Voi le aveti pe ale voastre.

PS: Matthew Hilton vine in Romania la invitatia prietenilor nostri de la Intro, iar daca vreti sa vedeti cateva dintre produsele acestui designer, faceti o vizita showroom-ului lor din strada Roma 43 bis.

Organizator: revista zeppelin
Cu sprijinul: Intro, Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”
Parteneri: Roca,

Sponsori: Sika, Kult, Whirlpool
Parteneri media: One, Carturesti, Modernism, Hipmag, doitrei.

Revista zeppelin

Număr curent
Din urmă
Concursuri Abonează-te
Serile zeppelin

Din urmă
Programe culturale

Expoziţii și conferinţe
Urban Report
Connected
Creative Factories
Intervenţii Urbane
Magic blocks
Cărţi și publicaţii
Atelierul de arhitectură

Proiecte recente
Echipa
Shop

Reviste
Abonamente
Cărţi
Alte produse
A.N.P.C.
Echipaj

Despre zeppelin Contact