Mercedes

Newsletter zeppelin

email:

nume:

Serile zeppelin

Serile zeppelin 31

Joi, 19 mai, la ora 18:00, la Muzeul Taranului Roman, sala „Horia Bernea”, intrarea din strada Monetariei, a avut loc conferinta zeppelin despre eco-atitudini, despre eco-cultura si eco-arhitectura cu doi invitati speciali: arhitectul german Eike Roswag si arhitectul Serban Sturdza. 

Eike Roswag, unul dintre directorii asocierii multidisciplinare Zieger / Roswag / Seiler Architekten Ingenieure (www.zrs-berlin.de), este totodata unul dintre cei mai interesanti reprezentanti ai tinerei generatii de arhitecti germani. Lucrarile sale au primit numeroase premii (printre care Aga Khan Award in 2007) si au fost publicate in cele mai importante reviste. Biroul s-a specializat in practica si cercetarea de varf in domeniul arhitecturii din pamant si din alte materiale naturale si in cel al constructiilor sustenabile.

Serban Sturdza este multiplu castigstor al Bienalei de Arhitectura Bucuresti (in cadrul biroului Prodid si in diferite forme de parteneriat) si a unor concursuri nationale de arhitectura, urbanism, restaurare si design si este una dintre personalitatile culturale ale Romaniei de astazi. Dincolo de acestea, se numara printre cei mai activi promotori din Romania ai revalorificarii tehnicilor si materialelor traditionale, dar si un activist in domeniul recuperarilor patrimoniale.

Cu sprijinul: Institutul Goethe, Muzeul Taranului Roman
Partener: Lafarge, Roca
Sponsori principali: Egger, Bel profile
Sponsori: Sika, Unilem, Berndorf, Grohe
Parteneri media: Carturesti, Modernism, Altenativ.

Shortcut
Promo
Revista zeppelin

Număr curent
Din urmă
Concursuri Abonează-te
Serile zeppelin

Din urmă
Programe culturale

Expoziţii și conferinţe
Urban Report
Connected
Creative Factories
Intervenţii Urbane
Magic blocks
Cărţi și publicaţii
Atelierul de arhitectură

Proiecte recente
Echipa
Shop

Reviste
Abonamente
Cărţi
Alte produse
A.N.P.C.
Echipaj

Despre zeppelin Contact