Newsletter zeppelin

email:

nume:

Noutati

promo
 

O noua reprezentatie a spectacolului „Doua povesti de amor”

Sambata 2 aprilie, de la ora 19.00, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita la o noua reprezentatie a piesei Doua pove?ti de amor – un spectacol coupe format din doua piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul si Cerere in casatorie.

Protagonistii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biris si Ion Arcudeanu. Scenografia ii apartine lui Bogdan Spataru. Regia este semnata de Mircea Cornisteanu.  

Spectatorii sunt asteptati, pe strada Batiste, in centrul orasului, intr-o sala calda si primitoare, renovata si redeschisa de curand, pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Teatrului impreuna cu actorii si regizorul acestei montari.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.
 

Pret: 35,00 lei (Categoria I) si de 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.

Parteneri media: Bucuresti FM, Romania Libera, 24FUN, Port.ro, Metropotam, 4Arte.ro, Zeppelin, Paspartu, Revista Arte si Meserii, Youmago.ro, RATB, hipmag.ro, stiridebine.ro.

Detalii pe www.arcub.ro.   

Persoana de contact:
Madalina Negrea – 0728.100.209

Revista zeppelin

Număr curent
Din urmă
Concursuri Abonează-te
Serile zeppelin

Din urmă
Programe culturale

Expoziţii și conferinţe
Urban Report
Connected
Creative Factories
Intervenţii Urbane
Magic blocks
Cărţi și publicaţii
Atelierul de arhitectură

Proiecte recente
Echipa
Shop

Reviste
Abonamente
Cărţi
Alte produse
A.N.P.C.
Echipaj

Despre zeppelin Contact