Newsletter zeppelin

email:

nume:

Noutati

promo
 

Magic Blocks – Strategii pentru cartierele de locuinte din perioada socialista

Oamenii le numesc cutii de chibrituri. Nimeni nu iubeste blocurile din perioada socialista, insa in ele locuieste cea mai mare parte a populatiei urbane din Romania. Vreo 70% din oameni. Magic Blocks discuta despre probleme sociale si culturale, despre arhitectura si spatiu public, despre economie si comunitate, despre identitate si, mai ales, despre energia si potentialul ascunse in aceste cutii.

Magic Blocks discuta despre probleme sociale si culturale, despre arhitectura si spatiu public, despre economie si comunitate, despre identitate si, mai ales, despre energia si potentialul ascunse in aceste cutii. Dupa o privire de ansamblu asupra Bucurestiului ca studiu de caz, sunt propuse idei si principii pentru o strategie de regenerare urbana, precum si solutii posibile de aplicat si replicat la Cluj.
Magic Blocks e o poveste cu ceva umor si niste frustrari intamplata la Bucuresti si expusa la Berlin. Prezentare de Constantin Goagea, unul dintre autori, urmata de vizionarea si prezentarea expozitiei Magic Blocks.

Vineri, 14 mai, de la ora 17.00
Cluj – Cinema Victoria – Bulevardul Eroilor
Invitat: Constantin Goagea
www.e-zeppelin.ro

Revista zeppelin

Număr curent
Din urmă
Concursuri Abonează-te
Serile zeppelin

Din urmă
Programe culturale

Expoziţii și conferinţe
Urban Report
Connected
Creative Factories
Intervenţii Urbane
Magic blocks
Cărţi și publicaţii
Atelierul de arhitectură

Proiecte recente
Echipa
Shop

Reviste
Abonamente
Cărţi
Alte produse
A.N.P.C.
Echipaj

Despre zeppelin Contact