2017 – mai mult Zeppelin. La același preț și cu aceleași avantaje la abonare

În 2016, am lansat formula de bookazine.

Nu am îngroșat revista existentă, ci am transformat-o într-o publicație periodică de profunzimea, dimensiunile și calitatea grafică a unei cărți de arhitectură.

V-am propus, de fapt, o serie de albume cu construcții și design de ultimă oră, tehnologii și invenții, arhitectură socială, orașe cool, sustenabilitate, comunități și spațiu public, istorie și activarea patrimoniului.

A funcționat. Suntem mândri de aceasta și vă mulțumim că ați fost alături de noi și că ne susțineți să fim mereu la înălțime.

În 2017, continuăm și dezvoltăm proiectul. Vom fi la fel de atenți și de obsedați de arhitectură, design, orașe și oameni, și vă vom oferi mai mult conținut.
De la cele 200 de pagini din 2016, revista ajunge la 216. Formatul generos de album rămâne identic – 20 x 28 cm, hârtie, tipar și legătorie de top.

Prețul de vânzare la raft al revistei rămâne de 28 lei/ exemplar.

Selectați acum abonamentul care vi se potrivește, beneficiați de reducere și primiți acasă sau la birou cele patru albume din 2017, câte unul pentru fiecare anotimp.

Abonament standard 2017: 85 lei / 4 apariții (25% reducere față de 112 lei/4 apariții)
Studenți, elevi și pensionari:70 lei / 4 apariții (38% reducere)

Despre noi
Zeppelin este de peste 15 ani o referință esențială în arhitectură, design și cultură urbană pentru profesioniști și pentru publicul avizat.

Revista și celelalte publicații ale echipei au primit șase premii și opt nominalizări la Bienala Națională de Arhitectură și la Anuala de arhitectură București. Am creat sau organizat peste 150 de evenimente – conferințe, expoziții de arhitectură, concerte, intervenții în spațiul public, cu un public însumat de câteva zeci de mii de oameni.

Sari la conținut